Mediumschap

Het mediumschap is een direct voortvloeisel van het paranormale werk. Het gebeurde regelmatig in mijn praktijk dat ik zag dat overleden familieleden of bekenden “even” meekwamen. Ik wist niet wat ik daar mee aan moest of kon en negeerde het.
Tijdens de HJBC opleiding was er weinig tot geen aandacht voor dit fenomeen en had ik nog steeds een aantal vragen hierover. Gedurende mijn laatste stagejaar van deze opleiding, bij een goed medium hier in Assen, die ook healing gaf, kwam ik in aanraking met het mediumschap en ben ik na de HJBC opleiding me er verder in gaan verdiepen.
Gedurende de cursusweken op het Arthur Findley College in Engeland en vanuit workschops of werk-weken hier in Nederland door docenten van dat College, heb ik me ook hierin kunnen bekwamen en kan ik beide dingen uitelkaar halen.

Een aantal mediums die mijn ontwikkeling volgen zijn:Steven Upton, Collin Bates, Mavis Patilla en last but not least: Tony Stockwell.

Ik volg nog steeds af en toe bijscholingen bij hun in mediumschap om “scherp” te blijven en zit ik in een “circel” met collegamediums die hierin een opleiding hebben afgerond. De “circel” organiseert op dit moment demonstratieavonden voor belangstellenden. Voor ons zijn dit oefenavonden die steeds professioneler worden. Meer hierover en data zijn te vinden op de website van Maria Faber. www.mariafaber.nl zie mediumschap.

Ikzelf ga geen demonstratieavonden geven, doe wel mee met mijn circelgenoten.

Wat is mediumschap? Hoezo werkt het helend? Wat is er anders aan dan P.T.?

Gedurende een mediamiek consult krijgt het medium contact van een dierbare overledene. Vaak blijven nabestaanden met vragen zitten over hun dierbare en kan een dergelijk consult zaken verhelderen en troost/heling verschaffen. Ik moet erbij zeggen, dat het contact met een dierbare niet af te dwingen is en soms niet mogelijk is. Via een psychicreading kan toch meer duidelijkheid komen. (Dan wordt min of meer de geestelijke toestand en/of karakter van de dierbare “gelezen”) De bekwaamheid van het medium kan toch soms een ander licht op een aantal zaken werpen.

Paranormale therapie is een energetische therapie die meerder malen achter elkaar gevolgd wordt en gericht op energetische heling.

Een mediumiek consult wordt meestal één keer gegeven en wordt dan ook NIET vergoed door de zorgverzekeraar. Voor een mediumconsult heb ik speciale data waarop ik niet als P.T.er werk, kost 25 euro en duurt gemiddeld 45 min.