Reiki enzo…. open behandeldagen

Ooit ben ik zelf begonnen met reiki toen ik ontdekte dat ik “het” in mijn handen had. Toendertijd gaf me dat veel handvaten om met deze gevoeligheid om te gaan. De laatste 10 jaar heb ik er weinig meer mee gedaan en ondertussen kwam het HJBC voorbij dat meer mijn ding was. Voor mij terug naar de roots.
Nu komen er steeds meer vragen van mensen die ooit iets met reiki hebben gedaan en hun oefengroep missen om toch weer in een oefengroep weer met reiki bezig te zijn. Vaak zijn deze groepen gestopt, of men is verhuisd.
Het lesgeven in reiki is voor mij altijd leuk geweest en dat gebeurde bij mij op zolder. Dat kan niet meer en was uiteindelijk de redenen dat ik er mee gestopt ben. Het huren van een ruimte kostte te veel geld.

Toch…
zal er binnenkort weer een reikioefengroep opgezet worden voor alle reikistromingen waarin respect voor elkaar en de diverste reikistromingen centraal staan. Dit alles gaat van start wanneer er een aantal behandelaars beschikbaar zijn, dan kunnen er ook open dagdelen komen. Het doel is om de avond te beginnen met een meditatie en elkaar te behandelen. Elke keer zal er een stukje herhaling van de reikileringen onder de aandacht worden gebracht en zo mogelijk vragen worden beantwoord.

Heb je belangstelling om hoe dan ook hierbij aan te sluiten, dan kun je je opgeven via het contactformulier. De persoonlijke bijdrage zal niet meer zijn ong. 5 tot 7,50 euro.

Binnenkort zal hier de data en de lokatie komen te staan. De oefenavond zal waarschijnlijk op de dinsdag of donderdagavond zijn. Bij voldoende aanmeldingen kan een middag ook.

Het zal leuk zijn om ook jouw te ontmoeten.
Gieny