Wie ben ik

Wie ik ben?

Mijn naam is Gieny Meester en ik werk sinds 2008 als Energetisch therapeut.

In 2009 ben ik afgestudeerd als paranormaal (tegenwoordig heet het energetisch) therapeut  bij de HBO opleiding van Het Johan Borgman College in Utrecht. Mede daardoor heb ik me aangesloten bij een goede beroepsvereniging: Het Verbond Van Energetische Therapeuten.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging “het Verbond Van Energetische Therapeuten” vergoeden de meeste ziektekostenverzekeringen de energetische consulten. Raadpleeg daarvoor zelf uw polisvoorwaarden.

Sinds 1996 was ik werkzaam bij het GGZ. Ik heb deze werkzaamheden daar afgerond om o.a. meer bezig te kunnen zijn in mijn praktijk. De ervaringen die ik daar op heb gedaan worden meegenomen in de natuurgeneeskundige behandelingen.

De cliënt staat centraal, dat is voor mij het belangrijkste, wat hij/zij wil. Daarbij kan ik goed begeleiden in veranderingsprocessen.  Therapiewerk op maat dus.

Naast het werken in de praktijk geef ik cursus in energetische weerbaarheid en in je kracht komen en blijven voor hooggevoelige mensen. Deze cursus valt niet onder de vergoedingen.